|
|
|
|
LEADER |
01221ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp5416 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Nenutil, Petr
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Chování směsi tenzidů
|
246 |
|
|
|a The behaviour of tenside mixtures
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 52 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a tenzid
|
653 |
|
|
|a povrchové napětí
|
653 |
|
|
|a micela
|
653 |
|
|
|a disperzní soustavy
|
653 |
|
|
|a detergence
|
653 |
|
|
|a tenside
|
653 |
|
|
|a surface tension
|
653 |
|
|
|a micelle
|
653 |
|
|
|a dispersion systems
|
653 |
|
|
|a detergency
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Krejčí, Jiří
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/6664
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|