|
|
|
|
LEADER |
01356ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp54007 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Zajíčková, Jana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Analýza rizik provozu ve vybrané restauraci rychlého občerstvení
|
246 |
|
|
|a Risk Analysis of Operation at the Selected Fast Food Restaurant
|
260 |
|
|
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 70 s. (75 787)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Ovládání rizik
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Risk Control
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav krizového řízení
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a analýza rizik
|
653 |
|
|
|a restaurace rychlého občerstvení
|
653 |
|
|
|a bezpečnost práce
|
653 |
|
|
|a ochranné pracovní prostředky
|
653 |
|
|
|a risk analysis
|
653 |
|
|
|a fast food restaurant
|
653 |
|
|
|a occupational safety
|
653 |
|
|
|a protective work equipment
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Konečný, Jiří
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/47729
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|