Analýza rizik provozu ve vybrané restauraci rychlého občerstvení

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Zajíčková, Jana (Dissertant)
Other Authors: Konečný, Jiří (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 70 s. (75 787)

Cover

LEADER 01356ntm a22003377u 4500
001 zp54007
041 |a cze 
100 1 |a Zajíčková, Jana  |4 dis 
245 1 0 |a Analýza rizik provozu ve vybrané restauraci rychlého občerstvení 
246 |a Risk Analysis of Operation at the Selected Fast Food Restaurant 
260 |c 2020 
300 |a 70 s. (75 787) 
500 |a Studijní obor: Ovládání rizik 
500 |a Studijní obor: Risk Control 
500 |a Ústav: Ústav krizového řízení 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management 
506 |a Bez omezení 
653 |a analýza rizik 
653 |a restaurace rychlého občerstvení 
653 |a bezpečnost práce 
653 |a ochranné pracovní prostředky 
653 |a risk analysis 
653 |a fast food restaurant 
653 |a occupational safety 
653 |a protective work equipment 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Konečný, Jiří  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47729  |y Plný text v Digitální knihovně UTB