Stanovení optimálních objednacích dávek

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Grušková, Martina (Dissertant)
Other Authors: Peterek, Kamil (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Slovak
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 62 s. (92 410 znakov)

Cover

LEADER 01341ntm a22003617u 4500
001 zp53995
041 |a slo 
100 1 |a Grušková, Martina  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení optimálních objednacích dávek 
246 |a Determination of Optimal Order Quantity 
260 |c 2020 
300 |a 62 s. (92 410 znakov) 
500 |a Studijní obor: Ovládání rizik 
500 |a Studijní obor: Risk Control 
500 |a Ústav: Ústav krizového řízení 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management 
506 |a Bez omezení 
653 |a Kľúčové slová: nákup 
653 |a zásoby 
653 |a riadenie zásob 
653 |a optimálne objednávacie množstvo 
653 |a Pellenc s.r.o 
653 |a Purchasing 
653 |a inventory 
653 |a inventory management 
653 |a optimal order quantity 
653 |a Pellenc s.r.o 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Peterek, Kamil  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47718  |y Plný text v Digitální knihovně UTB