|
|
|
|
LEADER |
01584ntm a22005057u 4500 |
001 |
zp53960 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Olšinová, Eva
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Posouzení rizik ve vybrané organizaci
|
246 |
|
|
|a Risk Assessment in Selected Organization
|
260 |
|
|
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 74 s. (64 174)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Ovládání rizik
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Risk Control
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav krizového řízení
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a bezpečnost
|
653 |
|
|
|a dotazník
|
653 |
|
|
|a eliminace
|
653 |
|
|
|a gastronomie
|
653 |
|
|
|a jednoduchá bodová metoda
|
653 |
|
|
|a metody
|
653 |
|
|
|a ochrana
|
653 |
|
|
|a organizace
|
653 |
|
|
|a práce
|
653 |
|
|
|a riziko
|
653 |
|
|
|a zdraví
|
653 |
|
|
|a safety
|
653 |
|
|
|a questionnaire
|
653 |
|
|
|a elimination
|
653 |
|
|
|a gastronomy
|
653 |
|
|
|a simple point-based method
|
653 |
|
|
|a methods
|
653 |
|
|
|a pro-tection
|
653 |
|
|
|a organisation
|
653 |
|
|
|a work
|
653 |
|
|
|a risk
|
653 |
|
|
|a health
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Vargová, Slavomíra
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/47695
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|