Chemické složení ovoce

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mléčková, Jana (Dissertant)
Other Authors: Rop, Otakar (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 90 s.

Cover

LEADER 01217ntm a22003617u 4500
001 zp5396
041 |a cze 
100 1 |a Mléčková, Jana  |4 dis 
245 1 0 |a Chemické složení ovoce 
246 |a Chemical composition of fruit 
260 |c 2008 
300 |a 90 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a české ovoce 
653 |a tropické ovoce 
653 |a vitamíny 
653 |a sacharidy 
653 |a výživa člověka 
653 |a Czech fruit 
653 |a tropical fruit 
653 |a vitamins 
653 |a sugars 
653 |a human nutrition 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Rop, Otakar  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/6555  |y Plný text v Digitální knihovně UTB