Možnosti stanovení aminokyselin v potravinách

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Matušů, Markéta (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2007
Subjects:
Physical Description: 46 s., 14 s. příloh

Cover

LEADER 01299ntm a22003617u 4500
001 zp5395
041 |a cze 
100 1 |a Matušů, Markéta  |4 dis 
245 1 0 |a Možnosti stanovení aminokyselin v potravinách 
246 |a Possibilities of determination of amino acids in foodstaff 
260 |c 2007 
300 |a 46 s., 14 s. příloh 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a Aminokyseliny 
653 |a bílkoviny 
653 |a hydrolýza 
653 |a chromatografie 
653 |a využitelný lysin 
653 |a Amino acids 
653 |a proteins 
653 |a hydrolysis 
653 |a chromatography 
653 |a available lysine 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/2755  |y Plný text v Digitální knihovně UTB