|
|
|
|
LEADER |
01327ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp53921 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Volný, Adam
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Možnosti zajištění stravování specifických skupin za krizových situací
|
246 |
|
|
|a Ways of Providing Meal for Specific Groups during Crisis Situations
|
260 |
|
|
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 83 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Bezpečnost společnosti
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Security of Society
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav ochrany obyvatelstva
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a krizové situace
|
653 |
|
|
|a stravování
|
653 |
|
|
|a vegetarián
|
653 |
|
|
|a vegan
|
653 |
|
|
|a výživa
|
653 |
|
|
|a Catering
|
653 |
|
|
|a Crisis Situations
|
653 |
|
|
|a Nutrition
|
653 |
|
|
|a Vegan
|
653 |
|
|
|a Vegetarian
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Lukášková, Eva
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/47674
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|