|
|
|
|
LEADER |
01256ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp5392 |
041 |
|
|
|a eng
|
100 |
1 |
|
|a Klčovská, Pavlína
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Oblast využití sóji pro lidskou výživu
|
246 |
|
|
|a Shire of soyutilization for human nutrition
|
260 |
|
|
|c 2007
|
300 |
|
|
|a 45 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Práce není přístupná
|
653 |
|
|
|a sója
|
653 |
|
|
|a bílkoviny
|
653 |
|
|
|a nenasycené mastné kyseliny
|
653 |
|
|
|a izoflavony
|
653 |
|
|
|a vláknina
|
653 |
|
|
|a soya
|
653 |
|
|
|a proteins
|
653 |
|
|
|a unsaturated fatty acid
|
653 |
|
|
|a isoflavons
|
653 |
|
|
|a pulp
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Mišurcová, Ladislava
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/4841
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|