Možnosti zajištění stravování celiaků v krizových situacích

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Lenárdová, Iveta (Dissertant)
Other Authors: Lukášková, Eva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 77 s.

Cover

LEADER 01352ntm a22003377u 4500
001 zp53916
041 |a cze 
100 1 |a Lenárdová, Iveta  |4 dis 
245 1 0 |a Možnosti zajištění stravování celiaků v krizových situacích 
246 |a The Possibilities of Providing Catering for Coeliacs in Crisis Situations 
260 |c 2020 
300 |a 77 s. 
500 |a Studijní obor: Bezpečnost společnosti 
500 |a Studijní obor: Security of Society 
500 |a Ústav: Ústav ochrany obyvatelstva 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management 
506 |a Bez omezení 
653 |a Bezlepková dieta 
653 |a celiakie 
653 |a nouzové stravování 
653 |a stravování v krizových situacích 
653 |a Catering in Crisis Situations 
653 |a Celiac Disease 
653 |a Emergency Catering 
653 |a Gluten-free Diet 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Lukášková, Eva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47669  |y Plný text v Digitální knihovně UTB