|
|
|
|
LEADER |
01352ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp53916 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Lenárdová, Iveta
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Možnosti zajištění stravování celiaků v krizových situacích
|
246 |
|
|
|a The Possibilities of Providing Catering for Coeliacs in Crisis Situations
|
260 |
|
|
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 77 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Bezpečnost společnosti
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Security of Society
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav ochrany obyvatelstva
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Bezlepková dieta
|
653 |
|
|
|a celiakie
|
653 |
|
|
|a nouzové stravování
|
653 |
|
|
|a stravování v krizových situacích
|
653 |
|
|
|a Catering in Crisis Situations
|
653 |
|
|
|a Celiac Disease
|
653 |
|
|
|a Emergency Catering
|
653 |
|
|
|a Gluten-free Diet
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Lukášková, Eva
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/47669
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|