Aminokyseliny produkované mikroorganizmy a možnosti jejich stanovení

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Lorencová, Eva (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 56 s.

Cover

LEADER 01404ntm a22003377u 4500
001 zp5391
041 |a cze 
100 1 |a Lorencová, Eva  |4 dis 
245 1 0 |a Aminokyseliny produkované mikroorganizmy a možnosti jejich stanovení 
246 |a Amino acids produced by microorganisms and possibilities of their determination 
260 |c 2008 
300 |a 56 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a aminokyseliny 
653 |a disimilace aminokyselin aerobní a anaerobní 
653 |a biosyntéza aminokyselin 
653 |a Streptococcus salivarius subsp. thermophilus 
653 |a amino acid 
653 |a dissimilation amino acids aerobic and anaerobic 
653 |a biosynthesis amino acids 
653 |a Streptococcus salivarius subsp. thermophilus 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/6847  |y Plný text v Digitální knihovně UTB