Stanovenie vitamínu C v brokolici

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kuceková, Zdenka (Dissertant)
Other Authors: Kramářová, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2007
Subjects:
Physical Description: 41 s, 3 s. obr. príloh

Cover

LEADER 01188ntm a22003377u 4500
001 zp5389
041 |a cze 
100 1 |a Kuceková, Zdenka  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovenie vitamínu C v brokolici 
246 |a The determination of vitamin C in brocoli 
260 |c 2007 
300 |a 41 s, 3 s. obr. príloh 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a vitamín C 
653 |a kyselina L-askorbová 
653 |a HPLC-ECD 
653 |a brokolica 
653 |a vitamin C 
653 |a L-ascorbic acid 
653 |a HPLC-ECD 
653 |a brocoli 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kramářová, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/3654  |y Plný text v Digitální knihovně UTB