Využití sladkovodních a mořských řas ve výživě člověka

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Krausová, Ivana (Dissertant)
Other Authors: Mišurcová, Ladislava (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2007
Subjects:
Physical Description: 48 s.

Cover

LEADER 01243ntm a22003377u 4500
001 zp5385
041 |a cze 
100 1 |a Krausová, Ivana  |4 dis 
245 1 0 |a Využití sladkovodních a mořských řas ve výživě člověka 
246 |a The use of freshalgaes and seaweeds in a human nutrition 
260 |c 2007 
300 |a 48 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a mořské řasy 
653 |a sladkovodní řasy 
653 |a chemické složení 
653 |a produkty 
653 |a seaweeds 
653 |a freshalgae 
653 |a chemical content 
653 |a products 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mišurcová, Ladislava  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/3606  |y Plný text v Digitální knihovně UTB