Možnosti stanovení niacinu a pyridoxinu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kratinová, Gabriela (Dissertant)
Other Authors: Kramářová, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2007
Subjects:
Physical Description: 49 s, 5 s.

Cover

LEADER 01166ntm a22003377u 4500
001 zp5384
041 |a cze 
100 1 |a Kratinová, Gabriela  |4 dis 
245 1 0 |a Možnosti stanovení niacinu a pyridoxinu 
246 |a Possibility of determination niacin and pyridoxin 
260 |c 2007 
300 |a 49 s, 5 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a niacin 
653 |a pyridoxin 
653 |a HPLC 
653 |a HPLC-UV/VIS 
653 |a niacin 
653 |a pyridoxin 
653 |a HPLC 
653 |a HPLC-UV/VIS 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kramářová, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/2912  |y Plný text v Digitální knihovně UTB