Stanovenie riboflavínu v kvasniciach metódou HPLC

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kožáková, Zuzana (Dissertant)
Other Authors: Kramářová, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2007
Subjects:
Physical Description: 47s., 10s. obr. príloh.

Cover

LEADER 01256ntm a22003617u 4500
001 zp5383
041 |a cze 
100 1 |a Kožáková, Zuzana  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovenie riboflavínu v kvasniciach metódou HPLC 
246 |a Determination of riboflavin in yeast by HPLC method 
260 |c 2007 
300 |a 47s., 10s. obr. príloh. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a riboflavín 
653 |a vitamín B2 
653 |a chromatografia 
653 |a HPLC 
653 |a droždie 
653 |a riboflavin 
653 |a vitamin B2 
653 |a chromatography 
653 |a HPLC 
653 |a yeast 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kramářová, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/4466  |y Plný text v Digitální knihovně UTB