Antimikrobiální účinek kyseliny olejové na vybrané kmeny bakterií

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Danišová, Petra (Dissertant)
Other Authors: Kramářová, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 41 s

Cover

LEADER 01597ntm a22004577u 4500
001 zp5381
041 |a cze 
100 1 |a Danišová, Petra  |4 dis 
245 1 0 |a Antimikrobiální účinek kyseliny olejové na vybrané kmeny bakterií 
246 |a Antimicrobial effect oleic acid onto choice Sieckettsiae 
260 |c 2008 
300 |a 41 s 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Kyselina olejová 
653 |a antibakteriální účinek 
653 |a mastná kyselina 
653 |a lipidy 
653 |a patogeny 
653 |a Escherichia coli 
653 |a Pseudomonas fluorescens 
653 |a Staphylococcus aureus 
653 |a Salmonella Typhimurium 
653 |a Oleic acid 
653 |a antibacterial effect 
653 |a fatty acid 
653 |a lipids 
653 |a pathogens 
653 |a Escherichia coli 
653 |a Pseudomonas fluorescens 
653 |a Staphylococcus aureus 
653 |a Salmonella Typhimurium 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kramářová, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/5368  |y Plný text v Digitální knihovně UTB