|
|
|
|
LEADER |
01597ntm a22004577u 4500 |
001 |
zp5381 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Danišová, Petra
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Antimikrobiální účinek kyseliny olejové na vybrané kmeny bakterií
|
246 |
|
|
|a Antimicrobial effect oleic acid onto choice Sieckettsiae
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 41 s
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Kyselina olejová
|
653 |
|
|
|a antibakteriální účinek
|
653 |
|
|
|a mastná kyselina
|
653 |
|
|
|a lipidy
|
653 |
|
|
|a patogeny
|
653 |
|
|
|a Escherichia coli
|
653 |
|
|
|a Pseudomonas fluorescens
|
653 |
|
|
|a Staphylococcus aureus
|
653 |
|
|
|a Salmonella Typhimurium
|
653 |
|
|
|a Oleic acid
|
653 |
|
|
|a antibacterial effect
|
653 |
|
|
|a fatty acid
|
653 |
|
|
|a lipids
|
653 |
|
|
|a pathogens
|
653 |
|
|
|a Escherichia coli
|
653 |
|
|
|a Pseudomonas fluorescens
|
653 |
|
|
|a Staphylococcus aureus
|
653 |
|
|
|a Salmonella Typhimurium
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Kramářová, Daniela
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/5368
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|