Vliv technologických podmínek na jakost výrobku při broušení na stroji BRH 20.03F.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Matula, Lukáš (Dissertant)
Other Authors: Lukovics, Imrich (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 62 s. , 45 s. obr. příloh.

Cover

LEADER 01354ntm a22003617u 4500
001 zp5338
041 |a cze 
100 1 |a Matula, Lukáš  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv technologických podmínek na jakost výrobku při broušení na stroji BRH 20.03F. 
246 |a Influence technological conditionals quality product with grinding on machine BRH 20.03F. 
260 |c 2008 
300 |a 62 s. , 45 s. obr. příloh. 
500 |a Studijní obor: Technologická zařízení 
500 |a Studijní obor: Technological equipment 
500 |a Ústav: Ústav výrobního inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a broušení 
653 |a drsnost povrchu 
653 |a posuvová rychlost 
653 |a hloubka řezu 
653 |a řezná rychlost 
653 |a grinding 
653 |a surface roughness 
653 |a feed gear speed 
653 |a depth of cut 
653 |a cutting speed 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Lukovics, Imrich  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/6476  |y Plný text v Digitální knihovně UTB