|
|
|
|
LEADER |
01507ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp53353 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Hymlárová, Kateřina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv přídavku bílkovinných hydrolyzátů do vlasové kosmetiky na mechanické vlastnosti vlasu
|
246 |
|
|
|a The effect of the addition of protein hydrolysates to hair cosmetics on the mechanical properties of the hair
|
260 |
|
|
|c 2019
|
300 |
|
|
|a 58 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Economics of Fat, Cosmetics and Production Detergent
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a vlas
|
653 |
|
|
|a mechanické vlastnosti
|
653 |
|
|
|a tahová zkouška
|
653 |
|
|
|a pružnost
|
653 |
|
|
|a keratinové hydrolyzáty z kuřecího peří
|
653 |
|
|
|a hair
|
653 |
|
|
|a the mechanical properties
|
653 |
|
|
|a tensile test
|
653 |
|
|
|a flexibility
|
653 |
|
|
|a keratine hydrolysates of chicken feather
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Černeková, Martina
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/45630
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|