|
|
|
|
LEADER |
01260ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp53343 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Vojáčková, Klára
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Reologické vlastnosti připravených krémů na ruce
|
246 |
|
|
|a Rheological Properties of Prepared Hand Creams
|
260 |
|
|
|c 2019
|
300 |
|
|
|a 77 s. (72 201 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie tuků, detergentů a kosmetiky
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology of Fat, Detergent and Cosmetics Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a krémy na ruce
|
653 |
|
|
|a emulze
|
653 |
|
|
|a reologie
|
653 |
|
|
|a teplotní stabilita
|
653 |
|
|
|a hand creams
|
653 |
|
|
|a emulsions
|
653 |
|
|
|a rheology
|
653 |
|
|
|a temperature stability
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Sedlačík, Michal
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/45622
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|