Vliv homogenizace na tvarohové dezerty

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šmigurová, Tereza (Dissertant)
Other Authors: Černíková, Michaela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2019
Subjects:
Physical Description: 56 s.

Cover

LEADER 01209ntm a22003617u 4500
001 zp53214
041 |a cze 
100 1 |a Šmigurová, Tereza  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv homogenizace na tvarohové dezerty 
246 |a Influence of homogenisation on curd dessert 
260 |c 2019 
300 |a 56 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a tvaroh 
653 |a hydrokoloidy 
653 |a homogenizace 
653 |a chlazení 
653 |a reologie 
653 |a curd 
653 |a hydrocolloids 
653 |a homogenization 
653 |a cooling 
653 |a rheology 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Černíková, Michaela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/45523  |y Plný text v Digitální knihovně UTB