Mléčné gely vyrobené ze sušených směsí

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Škubníková, Marie (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2019
Subjects:
Physical Description: 45 s.

Cover

LEADER 01262ntm a22003497u 4500
001 zp53213
041 |a cze 
100 1 |a Škubníková, Marie  |4 dis 
245 1 0 |a Mléčné gely vyrobené ze sušených směsí 
246 |a Milk Gels produced from Powder Mixtures 
260 |c 2019 
300 |a 45 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a enzymatické srážení 
653 |a sušené odstředěné mléko 
653 |a přírodní sýr 
653 |a mléko 
653 |a enzymatic precipitation 
653 |a skimmed milk powder 
653 |a natural cheese 
653 |a milk 
653 |a dynamic oscillation rheometry 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/45522  |y Plný text v Digitální knihovně UTB