|
|
|
|
LEADER |
01262ntm a22003497u 4500 |
001 |
zp53213 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Škubníková, Marie
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Mléčné gely vyrobené ze sušených směsí
|
246 |
|
|
|a Milk Gels produced from Powder Mixtures
|
260 |
|
|
|c 2019
|
300 |
|
|
|a 45 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a enzymatické srážení
|
653 |
|
|
|a sušené odstředěné mléko
|
653 |
|
|
|a přírodní sýr
|
653 |
|
|
|a mléko
|
653 |
|
|
|a enzymatic precipitation
|
653 |
|
|
|a skimmed milk powder
|
653 |
|
|
|a natural cheese
|
653 |
|
|
|a milk
|
653 |
|
|
|a dynamic oscillation rheometry
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňka, František
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/45522
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|