|
|
|
|
LEADER |
01251ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp53212 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Swaczynová, Kateřina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Izolace mikroorganizmů degradujících biogenní aminy z potravin rostlinného původu
|
246 |
|
|
|a Isolation of Biogenic Amines Degrading Microorganisms from Plant Foodstuffs
|
260 |
|
|
|c 2019
|
300 |
|
|
|a 77 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a biogenní aminy
|
653 |
|
|
|a izolace
|
653 |
|
|
|a degradace
|
653 |
|
|
|a identifikace
|
653 |
|
|
|a biogenic amines
|
653 |
|
|
|a isolation
|
653 |
|
|
|a degradation
|
653 |
|
|
|a identification
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/45521
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|