|
|
|
|
LEADER |
01376ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp53209 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Luža, Michal
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Mikrovlnami asistovaná syntéza purinových sloučenin
|
246 |
|
|
|a Microwave-Assisted Synthesis of Purine Derivatives
|
260 |
|
|
|c 2019
|
300 |
|
|
|a 45 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a 2
|
653 |
|
|
|a 6
|
653 |
|
|
|a 9-trisubtituované puriny
|
653 |
|
|
|a mikrovlnami asistovaná syntéza
|
653 |
|
|
|a nukleofilní aromatická substituce
|
653 |
|
|
|a spektrální metody
|
653 |
|
|
|a 2
|
653 |
|
|
|a 6
|
653 |
|
|
|a 9-trisubstitued purines
|
653 |
|
|
|a microwave assisted synthesis
|
653 |
|
|
|a nucleophilic aromatic substitution
|
653 |
|
|
|a spectral methods
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Rouchal, Michal
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/45518
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|