Výroba smetanových krémů typu mascarpone

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Janošíková, Eva (Dissertant)
Other Authors Míšková, Zuzana (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2019
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description66 s.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp53207
041 |a cze 
100 1 |a Janošíková, Eva  |4 dis 
245 1 0 |a Výroba smetanových krémů typu mascarpone 
246 |a Production of mascarpone-type cheese 
260 |c 2019 
300 |a 66 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a smetanové krémy 
653 |a reologie 
653 |a elastické a viskózní vlastnosti 
653 |a Creams 
653 |a rheology 
653 |a elastic and viscous properties 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Míšková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/45516  |y Plný text v Digitální knihovně UTB