|
|
|
|
LEADER |
01415ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp53206 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Čechová, Kamila
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Studium přípravy nových heterocyklických sloučenin vycházejících z 3-(3-hydroxypropylamino)chinolin-2,4(1H,3H)-dionů
|
246 |
|
|
|a Studium přípravy nových heterocyklických sloučenin vycházejících z 3-(3-hydroxypropylamino)chinolin-2,4(1H,3H)-dionů
|
260 |
|
|
|c 2019
|
300 |
|
|
|a 43 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Oxazepin
|
653 |
|
|
|a benzoxazepin
|
653 |
|
|
|a oxazin
|
653 |
|
|
|a propylaminochinolindion
|
653 |
|
|
|a biologická aktivita
|
653 |
|
|
|a Oxazepine
|
653 |
|
|
|a benzoxazepine
|
653 |
|
|
|a oxazine
|
653 |
|
|
|a PropylaminoQuinolinedione
|
653 |
|
|
|a biological activity
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Kimmel, Roman
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/45515
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|