Moderní trendy v technologii výroby piva

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Daňková, Iveta (Dissertant)
Other Authors: Salek, Richardos Nikolaos (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 81 s. (155 804 znaků)

Cover

LEADER 01382ntm a22004337u 4500
001 zp53184
041 |a cze 
100 1 |a Daňková, Iveta  |4 dis 
245 1 0 |a Moderní trendy v technologii výroby piva 
246 |a Modern trends in beer brewing technology 
260 |c 2020 
300 |a 81 s. (155 804 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a pivo 
653 |a kvasinky 
653 |a chmel 
653 |a slad 
653 |a bezlepkové pivo 
653 |a nealkoholické pivo 
653 |a čiření 
653 |a mláto 
653 |a beer 
653 |a yeast 
653 |a hops 
653 |a malt 
653 |a gluten-free beer 
653 |a non-alcoholic beer 
653 |a clarification 
653 |a spent grains 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Salek, Richardos Nikolaos  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47527  |y Plný text v Digitální knihovně UTB