Možnosti fluorescenční analýzy při analýze vín

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Šťastná, Tereza (Dissertant)
Other Authors Lapčíková, Barbora (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2019
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description89 s.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp53172
041 |a cze 
100 1 |a Šťastná, Tereza  |4 dis 
245 1 0 |a Možnosti fluorescenční analýzy při analýze vín 
246 |a Fluorescence Analysis Options for Wine analysis 
260 |c 2019 
300 |a 89 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a fluorescenční spektrometrie 
653 |a analýza tichých vín 
653 |a malovinaři 
653 |a HPLC 
653 |a UV/VIS 
653 |a fluorescence spectrometry 
653 |a silent wine analysis 
653 |a small producers of wine 
653 |a HPLC 
653 |a UV / VIS 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Lapčíková, Barbora  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/45501  |y Plný text v Digitální knihovně UTB