|
|
|
|
LEADER |
01256ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp53172 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Šťastná, Tereza
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Možnosti fluorescenční analýzy při analýze vín
|
246 |
|
|
|a Fluorescence Analysis Options for Wine analysis
|
260 |
|
|
|c 2019
|
300 |
|
|
|a 89 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a fluorescenční spektrometrie
|
653 |
|
|
|a analýza tichých vín
|
653 |
|
|
|a malovinaři
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
653 |
|
|
|a UV/VIS
|
653 |
|
|
|a fluorescence spectrometry
|
653 |
|
|
|a silent wine analysis
|
653 |
|
|
|a small producers of wine
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
653 |
|
|
|a UV / VIS
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Lapčíková, Barbora
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/45501
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|