|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp53166 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Musilová, Eliška
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Texturní vlastnosti pečiva připraveného z komerčních bezlepkových směsí
|
| 246 |
|
|
|a Textural Characteristics of Breads Prepared from Commercial Gluten-free Blends
|
| 260 |
|
|
|c 2019
|
| 300 |
|
|
|a 48 s. (54 855 znaků)
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a lepek
|
| 653 |
|
|
|a bezlepkové pečivo
|
| 653 |
|
|
|a celiakie
|
| 653 |
|
|
|a alergie na lepek
|
| 653 |
|
|
|a texturní vlastnosti
|
| 653 |
|
|
|a pseudocereálie
|
| 653 |
|
|
|a obiloviny
|
| 653 |
|
|
|a luštěniny
|
| 653 |
|
|
|a bezlepkové směsi
|
| 653 |
|
|
|a gluten
|
| 653 |
|
|
|a gluten-free pastry
|
| 653 |
|
|
|a celiac disease
|
| 653 |
|
|
|a gluten allergy
|
| 653 |
|
|
|a textural properties
|
| 653 |
|
|
|a pseudocereals
|
| 653 |
|
|
|a cereals
|
| 653 |
|
|
|a legumes
|
| 653 |
|
|
|a gluten-free mixture
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Burešová, Iva
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/45495
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|