|
|
|
|
LEADER |
01546ntm a22004577u 4500 |
001 |
zp53166 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Musilová, Eliška
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Texturní vlastnosti pečiva připraveného z komerčních bezlepkových směsí
|
246 |
|
|
|a Textural Characteristics of Breads Prepared from Commercial Gluten-free Blends
|
260 |
|
|
|c 2019
|
300 |
|
|
|a 48 s. (54 855 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a lepek
|
653 |
|
|
|a bezlepkové pečivo
|
653 |
|
|
|a celiakie
|
653 |
|
|
|a alergie na lepek
|
653 |
|
|
|a texturní vlastnosti
|
653 |
|
|
|a pseudocereálie
|
653 |
|
|
|a obiloviny
|
653 |
|
|
|a luštěniny
|
653 |
|
|
|a bezlepkové směsi
|
653 |
|
|
|a gluten
|
653 |
|
|
|a gluten-free pastry
|
653 |
|
|
|a celiac disease
|
653 |
|
|
|a gluten allergy
|
653 |
|
|
|a textural properties
|
653 |
|
|
|a pseudocereals
|
653 |
|
|
|a cereals
|
653 |
|
|
|a legumes
|
653 |
|
|
|a gluten-free mixture
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Burešová, Iva
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/45495
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|