Texturní vlastnosti pečiva připraveného z komerčních bezlepkových směsí

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Musilová, Eliška (Dissertant)
Other Authors: Burešová, Iva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2019
Subjects:
Physical Description: 48 s. (54 855 znaků)

Cover

LEADER 01546ntm a22004577u 4500
001 zp53166
041 |a cze 
100 1 |a Musilová, Eliška  |4 dis 
245 1 0 |a Texturní vlastnosti pečiva připraveného z komerčních bezlepkových směsí 
246 |a Textural Characteristics of Breads Prepared from Commercial Gluten-free Blends 
260 |c 2019 
300 |a 48 s. (54 855 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a lepek 
653 |a bezlepkové pečivo 
653 |a celiakie 
653 |a alergie na lepek 
653 |a texturní vlastnosti 
653 |a pseudocereálie 
653 |a obiloviny 
653 |a luštěniny 
653 |a bezlepkové směsi 
653 |a gluten 
653 |a gluten-free pastry 
653 |a celiac disease 
653 |a gluten allergy 
653 |a textural properties 
653 |a pseudocereals 
653 |a cereals 
653 |a legumes 
653 |a gluten-free mixture 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Burešová, Iva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/45495  |y Plný text v Digitální knihovně UTB