Fyzikálně chemické vlastnosti těsta z různých druhů rýžových mouk

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Majar, Petr (Dissertant)
Other Authors Lapčíková, Barbora (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2019
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description89 s. (91 084 znaků bez mezer)

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp53165
041 |a cze 
100 1 |a Majar, Petr  |4 dis 
245 1 0 |a Fyzikálně chemické vlastnosti těsta z různých druhů rýžových mouk 
246 |a Physicochemical Properties of Dough from Different Rice Flours 
260 |c 2019 
300 |a 89 s. (91 084 znaků bez mezer) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Rýžová mouka 
653 |a velikost částic 
653 |a reologie 
653 |a termická analýza 
653 |a difuzní koeficient 
653 |a Rice flour 
653 |a particles size 
653 |a rheology 
653 |a thermal analysis 
653 |a diffusion coefficient 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Lapčíková, Barbora  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/45494  |y Plný text v Digitální knihovně UTB