|
|
|
|
LEADER |
01246ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp53163 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Lanczová, Nikoleta
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Monitoring obsahu minerálních prvků v matcha čajích
|
246 |
|
|
|a Determination of minerals and trace elements in matcha teas
|
260 |
|
|
|c 2019
|
300 |
|
|
|a 90 s. (17 169 znaků).
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a matcha
|
653 |
|
|
|a zelený čaj
|
653 |
|
|
|a minerální prvky
|
653 |
|
|
|a ICP-MS
|
653 |
|
|
|a spektrofotometrie
|
653 |
|
|
|a matcha
|
653 |
|
|
|a green tea
|
653 |
|
|
|a mineral elements
|
653 |
|
|
|a ICP-MS
|
653 |
|
|
|a spectophotometry
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Sumczynski, Daniela
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/45492
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|