|
|
|
|
LEADER |
01288ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp53159 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Ďuricová, Kateřina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv konšování na vybrané vlastnosti hořké čokolády
|
246 |
|
|
|a The effect of conching on selected properties of dark chocolate
|
260 |
|
|
|c 2019
|
300 |
|
|
|a 57 s. (76 465 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a čokoláda
|
653 |
|
|
|a doba konšování
|
653 |
|
|
|a reologické vlastnosti
|
653 |
|
|
|a tvrdost
|
653 |
|
|
|a doba skladování
|
653 |
|
|
|a chocolate
|
653 |
|
|
|a conching time
|
653 |
|
|
|a rheological properties
|
653 |
|
|
|a hardness
|
653 |
|
|
|a storage period
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Salek, Richardos Nikolaos
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/45488
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|