|
|
|
|
LEADER |
01158ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp53124 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Zapletalová, Kristýna
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Stopové prvky v medu
|
246 |
|
|
|a Trace elements in honey
|
260 |
|
|
|c 2019
|
300 |
|
|
|a 69 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a med
|
653 |
|
|
|a včelí produkty
|
653 |
|
|
|a stopové prvky
|
653 |
|
|
|a ICP-MS
|
653 |
|
|
|a toxické látky
|
653 |
|
|
|a honey
|
653 |
|
|
|a bee products
|
653 |
|
|
|a trace elements
|
653 |
|
|
|a ICP-MS
|
653 |
|
|
|a toxic substances
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Šenkárová, Lenka
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/45458
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|