Stopové prvky v medu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Zapletalová, Kristýna (Dissertant)
Other Authors: Šenkárová, Lenka (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2019
Subjects:
med
Physical Description: 69 s.

Cover

LEADER 01158ntm a22003617u 4500
001 zp53124
041 |a cze 
100 1 |a Zapletalová, Kristýna  |4 dis 
245 1 0 |a Stopové prvky v medu 
246 |a Trace elements in honey 
260 |c 2019 
300 |a 69 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a med 
653 |a včelí produkty 
653 |a stopové prvky 
653 |a ICP-MS 
653 |a toxické látky 
653 |a honey 
653 |a bee products 
653 |a trace elements 
653 |a ICP-MS 
653 |a toxic substances 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Šenkárová, Lenka  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/45458  |y Plný text v Digitální knihovně UTB