|
|
|
|
LEADER |
01176ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp53122 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Vavrečková, Edita
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv vybraných esenciálních olejů na bakterie s dekarboxylázovou aktivitou
|
246 |
|
|
|a Effect of Selected Essential Oils on Bacteria with Decarboxylase Activity
|
260 |
|
|
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 80 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a esenciální oleje
|
653 |
|
|
|a dekarboxylázová aktivita
|
653 |
|
|
|a bakterie
|
653 |
|
|
|a essential oils
|
653 |
|
|
|a decarboxylase activity
|
653 |
|
|
|a bacteria
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Pleva, Pavel
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/47521
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|