Vliv vybraných esenciálních olejů na bakterie s dekarboxylázovou aktivitou

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vavrečková, Edita (Dissertant)
Other Authors: Pleva, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 80 s.

Cover

LEADER 01176ntm a22003137u 4500
001 zp53122
041 |a cze 
100 1 |a Vavrečková, Edita  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv vybraných esenciálních olejů na bakterie s dekarboxylázovou aktivitou 
246 |a Effect of Selected Essential Oils on Bacteria with Decarboxylase Activity 
260 |c 2020 
300 |a 80 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a esenciální oleje 
653 |a dekarboxylázová aktivita 
653 |a bakterie 
653 |a essential oils 
653 |a decarboxylase activity 
653 |a bacteria 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Pleva, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47521  |y Plný text v Digitální knihovně UTB