Vliv procesu homogenizace na vybrané vlastnosti tavených sýrových omáček

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Sýkora, Milan (Dissertant)
Other Authors: Salek, Richardos Nikolaos (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2019
Subjects:
Physical Description: 72 s.

Cover

LEADER 01440ntm a22003857u 4500
001 zp53120
041 |a cze 
100 1 |a Sýkora, Milan  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv procesu homogenizace na vybrané vlastnosti tavených sýrových omáček 
246 |a The effect of homogenization process on selected properties of processed cheese sauces 
260 |c 2019 
300 |a 72 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a vysokotlaká homogenizace 
653 |a tavená sýrová omáčka 
653 |a fosforečnanové tavicí soli 
653 |a xantanová guma 
653 |a guma guar 
653 |a mono a diglyceridy 
653 |a high pressure homogenization 
653 |a processed cheese sauce 
653 |a phosphate emulsifying salts 
653 |a xanthan gum 
653 |a guar gum 
653 |a mono a dicylglycerols 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Salek, Richardos Nikolaos  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/45456  |y Plný text v Digitální knihovně UTB