|
|
|
|
LEADER |
01144ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp53117 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Stará, Barbora
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Fyzikálně chemické a senzorické hodnocení vybraných medů
|
246 |
|
|
|a Physicochemical and sensory evaluation of selected honeys
|
260 |
|
|
|c 2019
|
300 |
|
|
|a 69 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a včelí med
|
653 |
|
|
|a senzorická analýza
|
653 |
|
|
|a metody hodnocení
|
653 |
|
|
|a bee honey
|
653 |
|
|
|a sensory analysis
|
653 |
|
|
|a evaluation methods
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Lapčíková, Barbora
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/45454
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|