Fyzikálně chemické a senzorické hodnocení vybraných medů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Stará, Barbora (Dissertant)
Other Authors: Lapčíková, Barbora (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2019
Subjects:
Physical Description: 69 s.

Cover

LEADER 01144ntm a22003137u 4500
001 zp53117
041 |a cze 
100 1 |a Stará, Barbora  |4 dis 
245 1 0 |a Fyzikálně chemické a senzorické hodnocení vybraných medů 
246 |a Physicochemical and sensory evaluation of selected honeys 
260 |c 2019 
300 |a 69 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a včelí med 
653 |a senzorická analýza 
653 |a metody hodnocení 
653 |a bee honey 
653 |a sensory analysis 
653 |a evaluation methods 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Lapčíková, Barbora  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/45454  |y Plný text v Digitální knihovně UTB