|
|
|
|
LEADER |
01230ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp53116 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Solařová, Monika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Analýza pitného režimu ve školním stravování
|
246 |
|
|
|a Analysis of Drinking Regime in School Catering
|
260 |
|
|
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 92 s. (16 595 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a pitný režim
|
653 |
|
|
|a voda
|
653 |
|
|
|a zdravotní rizika
|
653 |
|
|
|a základní škola
|
653 |
|
|
|a nápoje
|
653 |
|
|
|a drinking habits
|
653 |
|
|
|a water
|
653 |
|
|
|a health risks
|
653 |
|
|
|a elementary school
|
653 |
|
|
|a beverages
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Velichová, Helena
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/47520
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|