Tvorba databáze NIR spekter vybraných mléčných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Průša, Libor (Dissertant)
Other Authors: Šenkýřová, Jana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2019
Subjects:
tuk
pH
fat
Physical Description: 72 stran + 3 strany příloh

Cover

LEADER 01391ntm a22004097u 4500
001 zp53112
041 |a cze 
100 1 |a Průša, Libor  |4 dis 
245 1 0 |a Tvorba databáze NIR spekter vybraných mléčných výrobků 
246 |a Creating a database of NIR spectra of selected dairy products 
260 |c 2019 
300 |a 72 stran + 3 strany příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a infračervená spektrometrie 
653 |a kysané mléčné výrobky 
653 |a bílkoviny 
653 |a tuk 
653 |a sušina 
653 |a pH 
653 |a titrační ky-selost 
653 |a infrared spectrometry 
653 |a fermented milk products 
653 |a protein 
653 |a fat 
653 |a dry matter 
653 |a pH 
653 |a titratable acidity 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Šenkýřová, Jana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/45453  |y Plný text v Digitální knihovně UTB