Reologické vlastnosti tavených sýrů v průběhu chlazení

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kozubíková, Barbora (Dissertant)
Other Authors: Salek, Richardos Nikolaos (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 61 s.

Cover

LEADER 01207ntm a22003377u 4500
001 zp53104
041 |a cze 
100 1 |a Kozubíková, Barbora  |4 dis 
245 1 0 |a Reologické vlastnosti tavených sýrů v průběhu chlazení 
246 |a Rheological Properties of Processed Cheese during Cooling 
260 |c 2020 
300 |a 61 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a tavený sýr 
653 |a reologické vlastnosti 
653 |a chlazení 
653 |a skladování 
653 |a processed cheese 
653 |a rheological characteristics 
653 |a cooling 
653 |a storage 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Salek, Richardos Nikolaos  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47516  |y Plný text v Digitální knihovně UTB