Využití předpřipravených potravin pro stravování obyvatelstva v krizových stavech

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hrudová, Jana (Dissertant)
Other Authors: Velichová, Helena (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
Physical Description: 158 s. (99 740)

Cover

LEADER 01380ntm a22003857u 4500
001 zp53097
041 |a cze 
100 1 |a Hrudová, Jana  |4 dis 
245 1 0 |a Využití předpřipravených potravin pro stravování obyvatelstva v krizových stavech 
246 |a The Use of Pre-Prepared Food for Catering in Crisis Situations of Inhabitants 
260 |c 2021 
300 |a 158 s. (99 740) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a krizová situace 
653 |a výživa 
653 |a obyvatelstvo 
653 |a jídelní lístek 
653 |a předpřipravené potraviny 
653 |a nutriční hodnoty 
653 |a crisis situation 
653 |a nutrition 
653 |a population 
653 |a menu 
653 |a pre-prepared foods 
653 |a nutritional values 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Velichová, Helena  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47514  |y Plný text v Digitální knihovně UTB