|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp53097 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Hrudová, Jana
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Využití předpřipravených potravin pro stravování obyvatelstva v krizových stavech
|
| 246 |
|
|
|a The Use of Pre-Prepared Food for Catering in Crisis Situations of Inhabitants
|
| 260 |
|
|
|c 2021
|
| 300 |
|
|
|a 158 s. (99 740)
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a krizová situace
|
| 653 |
|
|
|a výživa
|
| 653 |
|
|
|a obyvatelstvo
|
| 653 |
|
|
|a jídelní lístek
|
| 653 |
|
|
|a předpřipravené potraviny
|
| 653 |
|
|
|a nutriční hodnoty
|
| 653 |
|
|
|a crisis situation
|
| 653 |
|
|
|a nutrition
|
| 653 |
|
|
|a population
|
| 653 |
|
|
|a menu
|
| 653 |
|
|
|a pre-prepared foods
|
| 653 |
|
|
|a nutritional values
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Velichová, Helena
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/47514
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|