|
|
|
|
LEADER |
01307ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp53096 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Hájková, Bronislava
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Sledování změn luminiscenčního spektra mléka a mléčného tuku během záhřevu
|
246 |
|
|
|a Monitoring of milk and milk fat changes during heating by luminescence spectroscopy
|
260 |
|
|
|c 2019
|
300 |
|
|
|a 71 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a mléko
|
653 |
|
|
|a mléčný tuk
|
653 |
|
|
|a luminiscenční spektroskopie
|
653 |
|
|
|a lumifory
|
653 |
|
|
|a emisní spektrum
|
653 |
|
|
|a milk
|
653 |
|
|
|a milk fat
|
653 |
|
|
|a luminiscence spestroscopy
|
653 |
|
|
|a lumifors
|
653 |
|
|
|a emission spectrum
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Bučková, Martina
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/45447
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|