Sledování změn luminiscenčního spektra mléka a mléčného tuku během záhřevu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hájková, Bronislava (Dissertant)
Other Authors: Bučková, Martina (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2019
Subjects:
Physical Description: 71 s.

Cover

LEADER 01307ntm a22003617u 4500
001 zp53096
041 |a cze 
100 1 |a Hájková, Bronislava  |4 dis 
245 1 0 |a Sledování změn luminiscenčního spektra mléka a mléčného tuku během záhřevu 
246 |a Monitoring of milk and milk fat changes during heating by luminescence spectroscopy 
260 |c 2019 
300 |a 71 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a mléko 
653 |a mléčný tuk 
653 |a luminiscenční spektroskopie 
653 |a lumifory 
653 |a emisní spektrum 
653 |a milk 
653 |a milk fat 
653 |a luminiscence spestroscopy 
653 |a lumifors 
653 |a emission spectrum 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Bučková, Martina  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/45447  |y Plný text v Digitální knihovně UTB