|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp53094 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Fitzianová, Tereza
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Vliv kultivačních podmínek na výrobu fermentovaných syrovátkových nápojů
|
| 246 |
|
|
|a Influence of cultivation conditions on production of fermented whey drinks
|
| 260 |
|
|
|c 2020
|
| 300 |
|
|
|a 73 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a syrovátka
|
| 653 |
|
|
|a fermentované syrovátkové nápoje
|
| 653 |
|
|
|a fermentace
|
| 653 |
|
|
|a technologie výroby fermentovaných syrovátkových nápojů
|
| 653 |
|
|
|a whey
|
| 653 |
|
|
|a fermented whey drinks
|
| 653 |
|
|
|a fermentation
|
| 653 |
|
|
|a technology of production of fermented
|
| 653 |
|
|
|a whey drinks
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Míšková, Zuzana
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/47512
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|