Vliv kultivačních podmínek na výrobu fermentovaných syrovátkových nápojů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Fitzianová, Tereza (Dissertant)
Other Authors: Míšková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 73 s.

Cover

LEADER 01340ntm a22003497u 4500
001 zp53094
041 |a cze 
100 1 |a Fitzianová, Tereza  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv kultivačních podmínek na výrobu fermentovaných syrovátkových nápojů 
246 |a Influence of cultivation conditions on production of fermented whey drinks 
260 |c 2020 
300 |a 73 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a syrovátka 
653 |a fermentované syrovátkové nápoje 
653 |a fermentace 
653 |a technologie výroby fermentovaných syrovátkových nápojů 
653 |a whey 
653 |a fermented whey drinks 
653 |a fermentation 
653 |a technology of production of fermented 
653 |a whey drinks 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Míšková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47512  |y Plný text v Digitální knihovně UTB