|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp53077 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Polaštíková, Aneta
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Příprava bílkovinných produktů z drůbežích tkání bohatých na kolagen
|
| 246 |
|
|
|a Preparation of Protein Products from Collagen-Rich Poultry Tissues
|
| 260 |
|
|
|c 2019
|
| 300 |
|
|
|a 91 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Inženýrství polymerů
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Polymer Engineering
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav inženýrství polymerů
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a drůbež
|
| 653 |
|
|
|a extrakce
|
| 653 |
|
|
|a hydrolyzát
|
| 653 |
|
|
|a kolagen
|
| 653 |
|
|
|a kuřecí žaludky
|
| 653 |
|
|
|a vedlejší produkty jatek
|
| 653 |
|
|
|a želatina
|
| 653 |
|
|
|a poultry
|
| 653 |
|
|
|a extraction
|
| 653 |
|
|
|a hydrolysate
|
| 653 |
|
|
|a collagen
|
| 653 |
|
|
|a chicken stomach
|
| 653 |
|
|
|a slaughter by-products
|
| 653 |
|
|
|a gelatine
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Mokrejš, Pavel
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/45433
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|