Příprava bílkovinných produktů z drůbežích tkání bohatých na kolagen

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Polaštíková, Aneta (Dissertant)
Other Authors: Mokrejš, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2019
Subjects:
Physical Description: 91 s.

Cover

LEADER 01391ntm a22004097u 4500
001 zp53077
041 |a cze 
100 1 |a Polaštíková, Aneta  |4 dis 
245 1 0 |a Příprava bílkovinných produktů z drůbežích tkání bohatých na kolagen 
246 |a Preparation of Protein Products from Collagen-Rich Poultry Tissues 
260 |c 2019 
300 |a 91 s. 
500 |a Studijní obor: Inženýrství polymerů 
500 |a Studijní obor: Polymer Engineering 
500 |a Ústav: Ústav inženýrství polymerů 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a drůbež 
653 |a extrakce 
653 |a hydrolyzát 
653 |a kolagen 
653 |a kuřecí žaludky 
653 |a vedlejší produkty jatek 
653 |a želatina 
653 |a poultry 
653 |a extraction 
653 |a hydrolysate 
653 |a collagen 
653 |a chicken stomach 
653 |a slaughter by-products 
653 |a gelatine 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Mokrejš, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/45433  |y Plný text v Digitální knihovně UTB