|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp53074 |
| 041 |
|
|
|a slo
|
| 100 |
1 |
|
|a Babicová, Viviána
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Propojení módního průmyslu a gastroprůmyslu
|
| 246 |
|
|
|a Free Topic - The Connection between Fashion Industry and Gastronomy
|
| 260 |
|
|
|c 2019
|
| 300 |
|
|
|a 74 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Multimédia a design - Design oděvu
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Multimedia and Design - Fashion Design
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ateliér Design oděvu
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a móda
|
| 653 |
|
|
|a gastronómia
|
| 653 |
|
|
|a minimalizmus
|
| 653 |
|
|
|a mileniáli
|
| 653 |
|
|
|a spotrebitelia
|
| 653 |
|
|
|a udržateľnosť
|
| 653 |
|
|
|a pekáreň
|
| 653 |
|
|
|a uniforma
|
| 653 |
|
|
|a pracovný odev
|
| 653 |
|
|
|a fashion
|
| 653 |
|
|
|a gastronomy
|
| 653 |
|
|
|a collaboration
|
| 653 |
|
|
|a millenials
|
| 653 |
|
|
|a trends
|
| 653 |
|
|
|a minimalism
|
| 653 |
|
|
|a sustainability
|
| 653 |
|
|
|a brand
|
| 653 |
|
|
|a bakery
|
| 653 |
|
|
|a uniform
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Petříčková, Kristýna
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/45431
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|