|
|
|
|
LEADER |
01300ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp53056 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Bláhová, Jitka
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Dekarboxylázová aktivita kmenů izolovaných z kefíru
|
246 |
|
|
|a Decarboxylase activity of strains isolated from kefir
|
260 |
|
|
|c 2019
|
300 |
|
|
|a 87 s. (127 448 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a kefír
|
653 |
|
|
|a kefírová zrna
|
653 |
|
|
|a biogenní aminy
|
653 |
|
|
|a MALDI/TOF MS
|
653 |
|
|
|a vysokoúčinná kapalinová chromatografie
|
653 |
|
|
|a kefir
|
653 |
|
|
|a kefir grains
|
653 |
|
|
|a biogenic amines
|
653 |
|
|
|a MALDI/TOF MS
|
653 |
|
|
|a high performance liquid chromatography
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Purevdorj, Khatantuul
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/45424
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|