Bezlepková strava v gastronomických zařízeníc

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ševčíková, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Ondrášová, Monika (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2019
Subjects:
Physical Description: 46 s.

Cover

LEADER 01528ntm a22004337u 4500
001 zp52927
041 |a cze 
100 1 |a Ševčíková, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Bezlepková strava v gastronomických zařízeníc 
246 |a Gluten-free Diet in Gastronomical Facilities 
260 |c 2019 
300 |a 46 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a celiakie 
653 |a lepek 
653 |a bezlepková dieta 
653 |a tenké střevo 
653 |a léčba celiakie 
653 |a intolerance na lepek 
653 |a aler-gie na lepek 
653 |a stravování při bezlepkové dietě 
653 |a celiac disease 
653 |a gluten 
653 |a gluten-free diet 
653 |a small intestine 
653 |a treatment of celiac disease 
653 |a gluten intolerance 
653 |a allergy to gluten 
653 |a eating on a gluten-free diet 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Ondrášová, Monika  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/45341  |y Plný text v Digitální knihovně UTB