|
|
|
|
LEADER |
01528ntm a22004337u 4500 |
001 |
zp52927 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Ševčíková, Veronika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Bezlepková strava v gastronomických zařízeníc
|
246 |
|
|
|a Gluten-free Diet in Gastronomical Facilities
|
260 |
|
|
|c 2019
|
300 |
|
|
|a 46 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a celiakie
|
653 |
|
|
|a lepek
|
653 |
|
|
|a bezlepková dieta
|
653 |
|
|
|a tenké střevo
|
653 |
|
|
|a léčba celiakie
|
653 |
|
|
|a intolerance na lepek
|
653 |
|
|
|a aler-gie na lepek
|
653 |
|
|
|a stravování při bezlepkové dietě
|
653 |
|
|
|a celiac disease
|
653 |
|
|
|a gluten
|
653 |
|
|
|a gluten-free diet
|
653 |
|
|
|a small intestine
|
653 |
|
|
|a treatment of celiac disease
|
653 |
|
|
|a gluten intolerance
|
653 |
|
|
|a allergy to gluten
|
653 |
|
|
|a eating on a gluten-free diet
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Ondrášová, Monika
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/45341
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|