Méně známé druhy bylinek a jejich použití v gastronomii

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Eichlerová, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Mlček, Jiří (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 49 s. (10 709 znaků)

Cover

LEADER 01173ntm a22003137u 4500
001 zp52925
041 |a cze 
100 1 |a Eichlerová, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Méně známé druhy bylinek a jejich použití v gastronomii 
246 |a Lesser Known Kinds of Herbs and their use in Gastronomy 
260 |c 2020 
300 |a 49 s. (10 709 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a byliny 
653 |a gastronomie 
653 |a obsahové látky 
653 |a herbs 
653 |a gastronomy 
653 |a substances 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mlček, Jiří  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47497  |y Plný text v Digitální knihovně UTB