Stanovení termodynamických parametrů vybraných komplexů s cyklodextriny pomocí isotermální titrační mikrokalorimetrie

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jarošová, Andrea (Dissertant)
Other Authors: Prucková, Zdeňka (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2019
Subjects:
Physical Description: 62 s.

Cover

LEADER 01410ntm a22003377u 4500
001 zp52920
041 |a cze 
100 1 |a Jarošová, Andrea  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení termodynamických parametrů vybraných komplexů s cyklodextriny pomocí isotermální titrační mikrokalorimetrie 
246 |a Determination of Thermodynamic Parameters of Selected Cyclodextrin Complexes by Using Isothermal Titration Microcalorimetry 
260 |c 2019 
300 |a 62 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a chitosan 
653 |a hyaluronan 
653 |a B-cyklodextrin 
653 |a isotermální titrační mikrokalorimetrie 
653 |a chitosan 
653 |a hyaluronan 
653 |a B-cyclodextrin 
653 |a isothermal titration microcalorimetry 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Prucková, Zdeňka  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/45337  |y Plný text v Digitální knihovně UTB