LEADER 01443ntm a22004097u 4500
001 zp52919
041 |a cze 
100 1 |a Černošková, Eva  |4 dis 
245 1 0 |a Kyslík a víno 
246 |a Oxygen and Wine 
260 |c 2019 
300 |a 94074 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a kyslík 
653 |a enzymatická a chemická oxidace 
653 |a biochemické 
653 |a mikrobiologické a enologické analýzy 
653 |a polyfenolické látky 
653 |a antioxidační kapacita 
653 |a oxid siřičitý 
653 |a oxygen 
653 |a enzymatic and chemical oxidation 
653 |a biochemical 
653 |a microbiological and enological analysis 
653 |a polyphenolic substances 
653 |a antioxidant capacity 
653 |a sulfur dioxide 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Fic, Vlastimil  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/45336  |y Plný text v Digitální knihovně UTB