Tvorba business modelu zdravého bistra

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kočicová, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Slinták, Karel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 88 s.

Cover

LEADER 01340ntm a22003857u 4500
001 zp52819
041 |a cze 
100 1 |a Kočicová, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Tvorba business modelu zdravého bistra 
246 |a Creation of the Business Model For Healthy Bistro 
260 |c 2020 
300 |a 88 s. 
500 |a Studijní obor: Management a ekonomika 
500 |a Studijní obor: Management and economics 
500 |a Ústav: Ústav podnikové ekonomiky 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics 
506 |a Bez omezení 
653 |a podnikání 
653 |a business model Canvas 
653 |a Lean Canvas 
653 |a bistro 
653 |a zdravá strava 
653 |a analýza trhu 
653 |a entrepreneurship 
653 |a business model Canvas 
653 |a Lean Canvas 
653 |a bistro 
653 |a healthy food 
653 |a market analysis 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Slinták, Karel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47491  |y Plný text v Digitální knihovně UTB