Konkurenceschopnost českého mlékárenství po vstupu ČR do EU

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kasal, Jiří (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
EU
Physical Description: 42 s.,14 s., příloh

Cover

LEADER 01271ntm a22003377u 4500
001 zp5281
041 |a cze 
100 1 |a Kasal, Jiří  |4 dis 
245 1 0 |a Konkurenceschopnost českého mlékárenství po vstupu ČR do EU 
246 |a Compettetive Czech dayiring after the entry of Czech republic into the European union 
260 |c 2008 
300 |a 42 s.,14 s., příloh 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a konkurenceschopnost 
653 |a mlékárenský průmysl 
653 |a vývoj ceny mléka 
653 |a EU 
653 |a competitive 
653 |a dayiring 
653 |a progres of milk 
653 |a EU 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/6676  |y Plný text v Digitální knihovně UTB