|
|
|
|
LEADER |
01271ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp5281 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kasal, Jiří
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Konkurenceschopnost českého mlékárenství po vstupu ČR do EU
|
246 |
|
|
|a Compettetive Czech dayiring after the entry of Czech republic into the European union
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 42 s.,14 s., příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a konkurenceschopnost
|
653 |
|
|
|a mlékárenský průmysl
|
653 |
|
|
|a vývoj ceny mléka
|
653 |
|
|
|a EU
|
653 |
|
|
|a competitive
|
653 |
|
|
|a dayiring
|
653 |
|
|
|a progres of milk
|
653 |
|
|
|a EU
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Hrabě, Jan
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/6676
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|