Vývojové trendy a perspektiva potravinářství v ČR

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Janušková, Hana (Dissertant)
Other Authors: Lošek, Václav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 40 s., 6 s příloh

Cover

LEADER 01475ntm a22004337u 4500
001 zp5279
041 |a cze 
100 1 |a Janušková, Hana  |4 dis 
245 1 0 |a Vývojové trendy a perspektiva potravinářství v ČR 
246 |a Development of trends and perspective of the food industry in the Czech Republic 
260 |c 2008 
300 |a 40 s., 6 s příloh 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a potravinový problém 
653 |a potravinářství 
653 |a trendy 
653 |a perspektiva 
653 |a strategické cíle 
653 |a HACCP 
653 |a Klasa 
653 |a vzdělávání 
653 |a food problems 
653 |a food industry 
653 |a trends 
653 |a perspective 
653 |a strategic goals 
653 |a HACCP 
653 |a Klasa 
653 |a education 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Lošek, Václav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/5691  |y Plný text v Digitální knihovně UTB