|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp5279 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Janušková, Hana
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Vývojové trendy a perspektiva potravinářství v ČR
|
| 246 |
|
|
|a Development of trends and perspective of the food industry in the Czech Republic
|
| 260 |
|
|
|c 2008
|
| 300 |
|
|
|a 40 s., 6 s příloh
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
| 653 |
|
|
|a potravinový problém
|
| 653 |
|
|
|a potravinářství
|
| 653 |
|
|
|a trendy
|
| 653 |
|
|
|a perspektiva
|
| 653 |
|
|
|a strategické cíle
|
| 653 |
|
|
|a HACCP
|
| 653 |
|
|
|a Klasa
|
| 653 |
|
|
|a vzdělávání
|
| 653 |
|
|
|a food problems
|
| 653 |
|
|
|a food industry
|
| 653 |
|
|
|a trends
|
| 653 |
|
|
|a perspective
|
| 653 |
|
|
|a strategic goals
|
| 653 |
|
|
|a HACCP
|
| 653 |
|
|
|a Klasa
|
| 653 |
|
|
|a education
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Lošek, Václav
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/5691
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|